STRESS COACHING

Transform Emotions, Find Freedom

MIJN VERHAAL

ENKELE WOORDEN VAN KAREN


Juist het feit dat ik afdwaalde van wie ik ten diepste ben en er ziek van werd, maakt dat hier mijn grote passie ligt; terug naar mijn kern. Ik zocht antwoorden op "wie ben ik dan?" en "wat kan ik doen om mezelf te genezen?".


Als manager en ondernemer liep ik zo hard tegen mijn grenzen aan en dat ik er ziek van werd. Van zo duizelig zijn dat ik niet eens rechtop kon zitten,  verlammende breinmist, gehoorverlies, tinnitus en niet kunnen concentreren, naar eigen verantwoordelijkheid nemen voor mijn lichaam, mind en ziel. Nu zo fit zijn dat ik meditatief hardloop als ontspanning, twee bedrijven naast elkaar run en graag samen ben met mijn gezin en dierbare familie en vrienden.


Ik heb ervoor gekozen om mijn zielsmissie te leven, een proces wat mij laat leven vanuit mijn kern. Je kern is

het zuiverste gedeelte in je, waarmee je geboren bent. Zonder conditionering en negatieve overtuigingen. Ik voel wanneer iets klopt (of niet) en weet nu hoe met Emotional Freedom Techniques (EFT) de negatieve lading van gebeurtenissen te neutraliseren, zodat het geen trigger van boosheid, angst of verdriet meer is voor de toekomst. Ik ben leuker en liever voor mezelf en mijn gezin en voel zoveel meer ruimte en vrijheid in mijn eigen zijn.


Ik gun jou dat ook. Dus heb je gevoelens die je beperken, ga staan voor jezelf en keer terug naar je kern. Ruim beperkende overtuigingen op.


En het mooie is, je hoeft het niet alleen te doen. Lees verder welke volgende stap je kunt nemen.


WAT IK DOE

KENNISMAKINGSWORKSHOP SMELT JE STRESS

(gratis)


Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon met Emotional Freedom Techniques. Ervaar hier hoe eenvoudig het is en krachtig het werkt


Lees verder

INDIVIDUELE SESSIE


Voor als je individueel wilt werken aan een vraag, klacht (fysiek of mentaal) of verlangen.


Lees verder

CUT THE CRAP

(Start in maart 2024)


Laat emotionele en fysieke blokkades achter en keer terug naar je kern en kracht, naar  het leven vanuit je essentie. Vitaliteit en helderheid in wie je bent en wat je wilt.


Informatie volgt snel



Klantervaring

Video testimonial Corrie

Ik ben nog steeds verbaasd dat EFT zo goed werkt! Een gebeurtenis die me emotioneel raakte, wordt geneutraliseerd, zodat de emotionele lading er helemaal van af is.


Ik voelde rust, verlichting en opgeruimd. Het is moeilijk in woorden uit te drukken, maar Karen kan je fantastische begeleiden in de meditatie. Ze stelt de juiste vragen, zodat het heel vertrouwd aanvoelt.


Ik dank Karen met heel mijn hart dat ik de EFT meditatie bij haar kon ondergaan. Ik raad het ook zeker een iedere aan als je voelt dat je vastloopt of een trauma nog niet hebt verwerkt.



Neem gratis contact op met Karen