Ben je verbonden met je missie?

Verbonden met je missie

Alles wat je zegt, doet en laat zien, gaat over wie je bent. Er zit geen laag tussen en dat maakt het heel persoonlijk. Als ondernemer ben ik dus mijn onderneming. Dit was een van mijn grootste ontdekkingen toen ik in 2012 voor mezelf startte. Ik ben Connectives.

En net zoals in de natuur, vindt er een continue ontwikkeling plaats. Er zijn periodes van bezinning nodig om daarna weer volop in beweging te komen. Misschien is het je opgevallen dat ik de afgelopen maanden minder naar buiten ben getreden dan gebruikelijk. Ik volg het spoor van mijn eigen natuur en intuïtie. Ik geloof dat ieder van ons een missie te leven heeft. Ik ben aan het ontdekken op welke manier ik mijn missie in de wereld zetten wil.

Je missie leven betekent niet dat dit altijd gemakkelijk is. Je komt op onbekende paden terecht en er zijn andere mensen die er van alles van vinden. En toch … als je de moed hebt om te ontdekken wie je werkelijk bent en waarvoor je hier bent in dit leven, dan komt alles samen. Je dromen, je talenten en je bijdrage aan het grotere geheel.

Mijn missie heeft alles te maken met verbinden. Ik ontdek wie ik ben als ik werkelijk verbonden ben met mijzelf. Maar ook: wie ik ben als begeleider van mijn cliënten en wie ik ben als consultant in verbinding. Door deze ontdekkingen wordt het mij steeds helderder wat ik neer te zetten heb via Connectives. Sommige keuzes heb ik reeds gemaakt, andere zullen nog volgen. De komende tijd zal het verder uitkristalliseren.

Zo werkt het ook voor jou. Ook jij hebt een missie in deze wereld neer te zetten. Misschien weet je precies wat het is, maar misschien ook niet. Mijn uitnodiging naar jou toe is om ruimte te maken voor je levensmissie. Stel jezelf deze vragen maar eens:

 • Waar droom jij van?
 • Als je morgen komt te overlijden, wat wil je dan achterlaten?
 • Leef jij nu het leven om dat ook waar te maken?

Mijn vraag aan jou is: Ben jij verbonden met je missie?

Warme groet,

Karen Zimmermann

 

Posted in 1-Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CAPTCHA Code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Follow Karen on

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Partnered with

Pharmaceutical Consultancy Training

Recent Posts

 • 7 tips for less stress for managers

  “Do you have a minute?” Your colleague is standing beside your desk. “I have a quick question” she says. You were deeply concentrated, working on a project with an upcoming deadline, which requires all your attention.…Lees meer ›
 • Hoe je DENKT is hoe je DOET

  Je denkt dat het moeilijk wordt Je denkt dat je te weinig tijd hebt Je denkt dat je het niet weet Of? Je denkt dat het mogelijk is Je denkt dat er genoeg tijd is Je denkt dat je het wel weet Succes Wie van de twee heeft de grootste …
 • Why a tiger is never too busy and you are

  “I am so busy!”  I think it is today’s most shared sentence between people. When your friends or colleagues are asking “how you are doing?”, can you honestly say you are never responding with “Good,…Lees meer ›
Gedichtenbundel "Laten zien"