TERUG NAAR JE KERN

Van STRESS naar innerlijke balans en veerkracht

Self-Healing Meditatiesessies

SELF-HEALING MEDITATIESESSIES


Gratis Maandelijkse Online Meditatiegroep


Welkom bij Connectives - Ontdekkingsreis naar innerlijke balans en veerkracht, speciaal ontworpen voor managers, ondernemers en professionals die streven naar stressvermindering en het omarmen van hun volledige potentieel.


Heb je fysieke klachten of gevoelens die je beperken? Ga staan voor jezelf en keer terug naar je kern. Ruim beperkende overtuigingen op.


En het mooie is, je hoeft het niet alleen te doen. Ik nodig je uit om mee te doen met de maandelijkse self-healing meditatiesessies. Helemaal gratis!


Je ontvangt:

  • Het Basis abonnement is gratis: Link voor deelname aan de sessie van ongeveer 1 uur
  • Óf het Plus-abonnement: Link voor deelname aan de sessie van ongeveer 1 uur + toegang tot extra tools + je ontvangt toegang tot de audio-opname van de meditatie, zodat je op je eigen moment kunt meedoen.

Ik begeleid je als coach, trainer en healer. Centraal in deze groepen staat de Optimal EFT-techniek, waarin ik je uitnodig om te kijken naar je beperkende patronen. We mediteren om negatieve emoties en lichamelijke signalen te neutraliseren.

Jouw investering:

  • Basisabonnement: gratis bij aanmelding via Inschrijfformulier
  • Plus-abonnement:

    €47 excl. 21% BTW per jaar. Meld je aan via Contact o.v.v. PLUS


Voor beginners en gevorderden.

Elke tweede maandag van de maand om 20 uur. Ga naar de AGENDA voor de data.


Meld je hier gratis aan via het inschrijfformulier of via onderstaande button. Je krijgt dan automatisch de uitnodigingen voor de sessies.