Zen In Je WERK

In 30 Dagen ZEN IN JE WERK

Van druk in je hoofd naar rust en overzicht


Ben je het zat om constant achter de feiten aan te lopen?

Verlang je naar rust en overzicht in je drukke professionele leven?


Ontdek onze unieke reis naar innerlijke balans en effectiviteit.


Wij begrijpen jouw wereld. Dit traject "In 30 dagen Zen In Je Werk" is ontworpen om jou te helpen en is beschikbaar  vanaf 1 februari 2024. Of je nu een drukbezette manager bent in de farmaceutische industrie, een gedreven ondernemer, of een professional, dit online programma is voor jou.


Wat bieden wij?

Dit traject neemt je mee op een reis van herontdekking, waarbij we gedurende 30 dagen een overzichtelijke les aanbieden, die je ongeveer 15 minuten kost. Je krijgt de kans om orde te scheppen in de chaos en innerlijke balans te vinden. Centraal staat de krachtige techniek genaamd EFT (tapping), die je helpt stress los te laten, innerlijke rust te herstellen en je energie in balans te brengen. Ook kun je gedurende deze 30 dagen alle vragen stellen die je hebt.


Waarom EFT (tapping)?

EFT is bewezen effectief voor het transformeren van stressvolle situaties in kalmte en helderheid. Het is een krachtige tool om je hoofd leeg te maken, prioriteiten te stellen en de controle terug te nemen over je dagelijkse taken. Of je nu in de farmaceutische industrie werkt, een onderneming leidt, of een drukke professionele rol hebt, EFT past perfect in jouw drukke leven.


Jouw Succes is Ons Doel

"In 30 dagen Zen In Je Werk" is geen gewoon programma; het is een investering in jouw welzijn en jouw succes. We gunnen jou de rust en het overzicht dat je verdient, en je kunt dit programma volgen in jouw eigen tempo.


Klaar om te Beginnen?

De eerste stap naar een evenwichtiger, gelukkiger werkend leven begint hier.


Ontdek hoe "In 30 dagen Zen In Je Werk" jou kan helpen om de drukte van gisteren los te laten en de rust van vandaag te omarmen, op jouw eigen tempo, vanaf het nieuwe jaar.


Jij Verdient Het


Doe mee aan deze krachtige reis! Schrijf je nu in via onderstaande knop, of neem eerst nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier met vermelding van 'Zen In Je Werk.


Zen in je Werk start per 1 februari 2024, doe je mee?


Met warme groeten,

Karen