Zen In Je WERK

In 30 Dagen ZEN IN JE WERK

Van druk in je hoofd naar rust en overzicht


Ben je het zat om constant achter de feiten aan te lopen?

Verlang je naar rust en overzicht in je drukke professionele leven?


Ontdek onze unieke reis naar innerlijke balans en effectiviteit.

Wij begrijpen jouw wereld. Dit traject "In 30 dagen Zen In Je Werk" is ontworpen om jou te helpen en is beschikbaar  vanaf 1 februari 2024. Of je nu een drukbezette manager bent in de farmaceutische industrie, een gedreven ondernemer, of een professional met hoogwaardige verantwoordelijkheden, dit online programma is voor jou.


Wat bieden wij?

Dit traject neemt je mee op een reis van herontdekking, waarbij we gedurende 30 dagen een overzichtelijke les aanbieden. Je krijgt de kans om orde te scheppen in de chaos en innerlijke balans te vinden. Centraal staat de krachtige techniek genaamd EFT (tapping), die je helpt stress los te laten, innerlijke rust te herstellen en je energie in balans te brengen.


Waarom EFT (tapping)?

EFT is bewezen effectief voor het transformeren van stressvolle situaties in kalmte en helderheid. Het is een krachtige tool om je hoofd leeg te maken, prioriteiten te stellen en de controle terug te nemen over je dagelijkse taken. Of je nu in de farmaceutische industrie werkt, een onderneming leidt, of een drukke professionele rol hebt, EFT past perfect in jouw drukke leven.


Jouw Succes is Ons Doel

"In 30 dagen Zen In Je Werk" is geen gewoon programma; het is een investering in jouw welzijn en jouw succes. We gunnen jou de rust en het overzicht dat je verdient, en je kunt dit programma volgen in jouw eigen tempo.


Klaar om te Beginnen?

De eerste stap naar een evenwichtiger, gelukkiger werkend leven begint hier.


Neem contact met ons op voor meer informatie en de prijs. Ontdek hoe "In 30 dagen Zen In Je Werk" jou kan helpen om de drukte van gisteren los te laten en de rust van vandaag te omarmen, op jouw eigen tempo, vanaf het nieuwe jaar.


Jij Verdient Het


Doe mee aan deze krachtige reis! Schrijf je nu vrijblijvend in om op de hoogte te blijven of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier met vermelding van 'Zen In Je Werk. Beschikbaar vanaf 1 februari 2024


Met warme groeten,

Karen