EFT-STRESSCOACHING

Transform Emotions, Find Freedom

Diensten

HOE IK WERKWAAROM

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat je alleen goed kunt functioneren als er balans is tussen lichaam en geest. In deze tijd van ‘druk druk druk’ is er een onnatuurlijke scheiding ontstaan tussen voelen en denken. Je komt te weinig toe aan zaken die echt belangrijk zijn, zoals oprecht contact maken en voldoening vinden in de dingen die je doet. Ik geniet ervan als je, vanuit ontspanning, je draai weer vindt en jezelf kunt zijn.HOE

Samen kijken we naar waar je vastloopt, fysiek of psychisch. Ik neem je mee op een ontdekkingstocht in jezelf waarbij je, stap voor stap, negatief geladen ervaringen transformeert naar een neutrale herinnering.

Dit zorgt ervoor dat je niet langer getriggerd wordt door oude herinneringen, maar in plaats daarvan vanuit vrijheid je keuzes zult maken.


De basis van de sessies wordt gevormd door Emotional Freedom Techniques (Gold Standard en Optimal EFT, 

waarin ik grondig opgeleid ben bij Novet en blijf hierin doorontwikkelen. Tevens ben ik aangesloten bij Stichting EFT.


Ik maak gebruik van verschillende effectieve technieken, o.a. :

  • EFT (Emotional Freedom Techniques; zowel het kloppen op meridianen als de meditatietechiek)
  • NLP
  • Meditaties
  • Systemisch werk
  • Lichaamswerk
  • HealingVOOR WIE

Klassikale workshops zijn ontworpen voor managers, ondernemers en professionals, zowel gericht op aspecten vanuit het werk als privé-leven. Mijn uitgebreide ervaring in de farma en biotech, maakt dat ik voorbeelden meeneem vanuit de deze praktijk.

Individuele sessies zijn uiteraard altijd maatwerk.WAT

Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

  1. Maak kennis met EFT
  2. Individuele sessies: TERUG NAAR JE KERN
  3. Workshops en webinars


Ik werk zowel online als fysiek vanuit mijn praktijk in Koudekerk aan den Rijn (Alphen aan den Rijn)Druk op de buttons om verder te lezen over deze verschillende opties:


KLANTERVARINGEN

“Voor mij persoonlijk is het onvoorstelbaar wat er gebeurt met mijn emotionele overtuigingen tijdens de sessies met Karen. Het haalt letterlijk de druk eraf, zodat ik nog meer in mijn eigen zijn kan komen en blijven.”


Corrie

“Dit geeft grond onder mijn voeten, en rust in mijn systeem. En heel fijn hoe je het begeleidt, rust en ruimte”


Dana

"Ik vond het heerlijk, gaf veel inzichten en ik voel dat ik heel wat heb opgeruimd. Heel fijn om te doen. Dank  je, Karen”


Pascale