Diensten

HOE IK WERKWAAROM

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat je alleen goed kunt functioneren als er balans is tussen lichaam en geest. In deze tijd van ‘druk druk druk’ is er een onnatuurlijke scheiding ontstaan tussen voelen en denken. Je komt te weinig toe aan zaken die echt belangrijk zijn, zoals oprecht contact maken en voldoening vinden in de dingen die je doet. Ik geniet ervan als je, vanuit ontspanning, je draai weer vindt en jezelf kunt zijn.


HOE

Samen kijken we naar waar je vastloopt, fysiek of psychisch. Ik neem je mee op een ontdekkingstocht in jezelf waarbij je, stap voor stap, negatief geladen ervaringen transformeert naar een neutrale herinnering. Dit zorgt ervoor dat je niet langer getriggerd wordt door oude herinneringen, maar in plaats daarvan vanuit vrijheid je keuzes zult maken.

In mijn sessies maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals:

  • Emotional Freedom Techniques (Gold Standard en Optimal EFT)
  • NLP
  • Meditaties
  • Systemisch werk
  • Lichaamswerk
  • Healing


Ik werk zowel online als vanuit mijn praktijk in Koudekerk aan den Rijn (Alphen aan den Rijn)WAT

Je kunt bij mij terecht voor:

  1. Self-healing meditatiesessies = Laagdrempelige, maandelijkse online groepssessies (GRATIS)
  2. Reis naar je Kern = Miniserie van 3 individuele sessies
  3. Terug naar je Kern = Individueel traject van 3 maanden


Druk op de buttons om verder te lezen over deze verschillende opties:


KLANTERVARINGEN

“Voor mij persoonlijk is het onvoorstelbaar wat er gebeurt met mijn emotionele overtuigingen tijdens de sessies met Karen. Het haalt letterlijk de druk eraf, zodat ik nog meer in mijn eigen zijn kan komen en blijven.”


Corrie

“Dit geeft grond onder mijn voeten, en meer rust in mijn systeem. En heel fijn hoe je het begeleidt, rust en ruimte”


Dana

"Ik vond het heerlijk, gaf veel inzichten en ik voel dat ik heel wat heb opgeruimd. Heel fijn om te doen. Dank  je, Karen”


Pascale