MY STORY

KAREN ZIMMERMANN

COACH, TRAINER & HEALER

MIJN VERHAAL


Juist het feit dat ik afdwaalde van wie ik ten diepste ben en er ziek van werd, maakt dat hier mijn grote passie ligt; terug naar mijn kern. Ik zocht antwoorden op "wie ben ik dan?" en "wat kan ik doen om mezelf te genezen?".


We worden allemaal geboren met een een blauwdruk. Handicap is dat je gevormd wordt en steeds verder af komt te staan van wie je in werkelijkheid bent. Je vader, je moeder, je leraren, geliefden en alle anderen die hun verwachtingen op je projecteren. Dat geeft stress en je gaat een programma leven dat niet bij je past.

"Zelfsabotage noemde ik het. Nu zie ik dat dit het niet was. Ik kón niet anders."

" Het goede nieuws is dat we als mens een enorme kracht hebben: zelfgenezing."

Ik deed allerlei zelfontwikkelingscursussen, yoga, meditatie. Even leek het te werken om vervolgens terug te vallen in oude patronen. Zelfsabotage noemde ik dat. Nu zie ik dit dat het niet was. Ik kón niet anders, mijn bedrading was in de loop van mijn leven veranderd. Van zuivere ziel naar een diep verankerde persoonlijkheid van hard werken, presteren en alles onder controle hebben. Inclusief mijn gevoelens.


Grote hoeveelheden stress leidden uiteindelijk tot psychische en fysieke klachten. Het goede nieuws is dat we als mens een enorme kracht hebben: zelfgenezing.


En WOW! Wat een enorme kracht is dat! Van een diepe burn-out, waarin mijn lichaam dat niet meer meewerkte, naar een leven waarin ik mijn zielsmissie steeds meer leef.

Je bent hier op de goede plek als je je gezond en vitaal wilt voelen, beperkende overtuigingen en blokkades wilt opruimen om weer terug in je eigen kern te komen. Je lichaam vertelt je wat het nodig heeft, waar de grens ligt en wanneer je erover heen gegaan ben.


Wat is jouw verhaal?


MIJN THUIS


Samen met Steven woon ik in het Groene Hart van Nederland. We hebben drie kinderen, die ondertussen niet allemaal meer thuis wonen. Ik wandel graag met onze hond Faya, een prachtige Lagotto Romagnolo.


Ik wordt blij van meditatief hardlopen, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, gezond eten, yoga, en reizen met onze knaloranje oldtimer VW-bus "Boogie".