Workshops

SMELT JE STRESS MET EFT - 11 SEPTEMBER 2024

Stress Verdwijnt als Sneeuw voor de Zon met EFT

Wat fijn dat je hier bent! Ik ben Karen en op missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om stress en die vervelende negatieve emoties voorgoed te verslaan.


Het is tijd om die last van je schouders te laten vallen en weer volop te genieten van je werk of onderneming. En geloof me, je wilt deze kans niet missen!

Stel je eens voor dat je 's ochtends met een glimlach opstaat, vol energie en klaar om de wereld te veroveren.


Geen knoop in je maag, geen slapeloze nachten vol zorgen door grote hoeveelheden werk en andere uitdagingen. Dat is precies waar ik je bij kan helpen, met behulp van de krachtige Emotional Freedom Techniques (EFT).


Dit zijn uiterst effectieve methodes.  Dit zijn geen doorsnee technieken, maar bewezen methoden om stress en emotionele ballast te verwijderen en jouw potentieel te ontketenen.


En ik weet waar ik het over heb.

Als manager en ondernemer liep ik keihard tegen mijn eigen grenzen aan. De grote hoeveelheden stress in mijn werk, leidden uiteindelijk tot psychische en fysieke klachten.


Van een burn-out met een mijn lichaam dat niet meer meewerkte, naar een leven waarin ik mijn zielsmissie steeds meer leef.


EFT heeft mij geholpen om de stress los te laten en weer mezelf te worden en ik gun dat jou ook.


Het is echt niet meer nodig om continu in stress te werken en leven.

Dit zijn geen doorsnee technieken, maar bewezen methoden om stress en emotionele ballast te verwijderen en jouw potentieel te ontketenen.

Maar nu het allerbelangrijkste: ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn GRATIS kennismakingsworkshop "Smelt Je Stress met EFT".


Deze online workshop van een uur is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met de wonderbaarlijke kracht van EFT.


Ontdek hoe je in slechts een paar minuten stress kunt laten smelten als sneeuw voor de zon.


Met Gold Standard EFT gaan we in op de emoties die je tegenhouden. We kloppen letterlijk de stress en negativiteit weg, en je zult versteld staan van de bevrijding die je zult ervaren.


Ja, het ziet er misschien bizar uit, maar het werkt echt! Dit is de eerste stap naar een lichter, gelukkiger leven op het werk en daarbuiten.


Dus waar wacht je nog op? Probeer het uit en laat je gegevens hieronder achter. Maak samen met mij de eerste stap naar een stressvrij, gelukkig leven.


Toegang helemaal gratis.

Dus doe mee op Woensdag 11 september om 13 uur!

Het duurt ongeveer 75 minuten.

Je ontvangt:

  • Link voor gratis toegang tot de online workshopBonus, je krijgt ook nog:

  • Praktische hand-out om dit ook zelf te kunnen implementeren

Schrijf je in via onderstaande knop!

Ik hoop je dan te zien!


Warme groeten,

KarenP.S. Kun je niet zo lang wachten of wil je liever persoonlijk bespreken waar je tegenaan loopt, dan kun je natuurlijk altijd aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.


Dit is een laagdrempelige manier om mij als EFT-stresscoach te ontmoeten en om te zien of je misschien samen zou willen werken.


Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik ontmoet je in elk geval graag bij de workshop of eerder, wat je liever wilt.

WAT EERDERE DEELNEMERS ZEGGEN

Bijzonder om te merken dat het echt werkt"

"Ik heb echt iets door kunnen werken, heel fijn!"

"Het is prachtig hoe de spanning afneemt."